Bevar friheden – husk at sikre dig selv i tide

Pension for Selvstændige er der for vores medlemmer.

Hør medlemmernes historier.

 

Hvis du synes, at det er dyrt at tegne nogle få vigtige forsikringer, så er det for ingen ting at regne mod, hvad det koster at blive syg og uarbejdsdygtig i længere tid,” siger selvstændig juridisk rådgiver, der selv er ramt af alvorlig kritisk sygdom og har brugt alle sine forsikringer

BettinaJuridisk rådgiver

Du ønsker ikke at kombinere alvorlig sygdom med økonomiske problemer

”Alvorlig sygdom rammer ikke kun naboen. Mit navn er Bettina. Jeg er selvstændig og yder juridisk rådgivning. I sommeren 2018 blev jeg ramt af en alvorlig sygdom, og jeg er ikke tilbage på arbejde endnu.

At kæmpe med alvorlig kritisk sygdom er mere end rigeligt i sig selv. Tro mig: Du ønsker ikke at bokse med økonomiske problemer oven i.

For omkring tre år siden tegnede jeg, i samråd med min revisor, en pensionsordning gennem Pension for Selvstændige. Den gav mig samtidig forsikring mod tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og en sundhedssikring.

Og det skulle vise sig, at jeg fik brug for alle mine forsikringer. Uden dem havde jeg mistet mit hjem – alt. Så hvis du synes, at det er dyrt at tegne de få vigtige forsikringer, så er det for ingen ting at regne mod, hvad det koster at blive syg og uarbejdsdygtig i længere tid,” fastslår Bettina, som ikke ønsker sit efternavn frem.

Pension for Selvstændige – en irriterende konkurrent

”Hvorfor være henvist til at leve af ”vand og brød”, hvis uheldet skulle være ude, når man for et rimeligt beløb kan fastholde sin normale levestandard,” spørger vinduespudser Søren Rahn retorisk og fortsætter:

”For mig er det helt naturligt at have en tab af erhvervsevne dækning. Uden min erhvervsevne, kan jeg jo ikke tjene penge. Derfor har jeg tegnet en dækning, så jeg nogenlunde kan opretholde min nuværende levestandard, hvis jeg skulle blive uarbejdsdygtig. Og det kan jo ske.”

Søren Rahn har været selvstændig i 10 år, og er en lidt utraditionel vinduespudser. I nogle år arbejdede han i den finansielle sektor som pensionsrådgiver, men blev i en sommerferie draget af et spændende iværksætter-eventyr, og et par år efter overtog han virksomheden Q-Clean.

Jeg valgte Pension for Selvstændige, fordi jeg kendte dem som en irriterende konkurrent, da jeg var pensionsrådgiver. Irriterende, fordi det var så godt som umuligt at lave en ordning, der blot tilnærmelsesvis var lige så god som den, PFS kan tilbyde de selvstændige

Søren RahnQ-Clean

Risikodækning og pensionsopsparing hænger som regel sammen. ”Et argument til fordel for Pension for Selvstændige er, at det er et non-profit-foretagende, der køber ind på vegne af de selvstændige

Jakob Ørkild JensenBDO

Uden erhvervsevne ingen indtjening - sørg for at være forsikret

Hver tredje kvinde og hver femte mand bliver ramt af sygdom i løbet af deres arbejdsliv.

”Derfor,” siger statsautoriseret revisor Jakob Ørkild Jensen, BDO, ”er risikodækning et element, der altid indgår i rådgivningen af vores selvstændige kunder.

Når man bliver selvstændig, skal man, modsat næsten alle lønmodtagere, selv tage initiativ til pensionsopsparing og forsikringer, noget mange ikke er opmærksomme på. I mit møde med selvstændige spørger jeg derfor altid, hvordan de er dækket ind – hvis uheldet skulle være ude. Det er vigtigt for en selvstændig løbende at vurdere sit behov for at være forsikret – især ved tab af erhvervsevne.

Risikodækning og pensionsopsparing hænger som regel sammen, og afhængigt af den enkelte kundes behov, præsenterer jeg altid nogle forskellige muligheder – herunder Pension for Selvstændige,” fortsætter Jakob Ørkild Jensen og tilføjer:

”Et argument til fordel for Pension for Selvstændige er, at det er et non-profit-foretagende, der køber ind på vegne af de selvstændige og hvert femte år undersøger markedet gennem et udbud. Samtidig bliver pensionsopsparingen ordentligt investeret og forvaltet – i dag gennem Danica Pension.”

Det er bare at komme i gang

Jeanett Dixen, der etablerede sin egen virksomhed i 2018, fortæller, hvorfor hun, der blot er midt i 20’erne, har valgt at begynde sin pensionsopsparing allerede nu.

Jeanett DixenSelvstændig, bedre Liv med Dixen

Uden forsikringer kan jeg blive ruineret

En bekendt, der arbejder med forsikringer anbefalede mig at vælge Pension for Selvstændige, forklarer fysioterapeut Michael Knudsen, Lynge og tilføjer; ”Han sagde, at jeg ville få meget mere ud af min pension og nogle billigere forsikringer, der ville dække det samme, hvis jeg skiftede til PFS.”

Michael KnudsenSelvstændig, Nordsjælland Sportsfysioterapi

Hygge fodbold kunne have kostet hus og hjem

Havde Eva Rosborg valgt at ignorere det gode råd om at supplere sin pensionsopsparing med nogle forsikringer – bl.a. tab af erhvervsevne – da hun blev selvstændig for få år siden, havde hun været over en halv million kroner fattigere.

Eva RosborgSelvstændig, coach og underviser

Book et møde med din
lokale rådgiver i dag!

Se hvad vi tilbyder

Pension for Selvstændige har chefrådgivere over hele landet

“Uden min sundhedsforsikring skulle jeg have ventet ca. et halvt år på en operation i offentligt regi. Det ville med stor sandsynlighed have kostet mig min forretning og dermed mit levebrød.”

Pernille Adel

Østjylland

Simone Bondehøj

Sydsjælland/Lolland-Falster

Simon Hein Christensen

Fyn/Trekantsområdet

Malene Højer Danmark

Nordjylland

Lars Egelykke

Fyn

Kristian Fog

København/Nordsjælland

Michael Storm Frandsen

Vestsjælland

Bjarne Holm Gregersen

Sønderjylland

Boy Hansen

Trekantsområdet/‌Sydvestjylland

Jacob Høj

Fyn/Trekantsområdet

Johan Juel-Berg

Vendsyssel/Thy

Thomas Overlund Knudsen

Midt-/Vestjylland

Peter Kristiansen

København

Jesper Larsen

Storkøbenhavn

Kent Laugesen

Østjylland

Linn Matthisson

København/‌Nordsjælland/‌Bornholm

Christian Nissen

Nordvestsjælland

Lasse Ostenfeldt Pedersen

København

Dani Petersen

Fyn

Thomas Schmidt

København

Morten Løgtholt Thomsen

København

Thomas Gram Thorsted

Nordsjælland

Sanela Zgonic

København/Bornholm

Gør som flere end 35.000 andre:
start din forsikring og opsparing i dag

Det sker der når du bestiller rådgivning

  • Din henvendelse sendes videre til din lokale rådgiver, som kontakter dig telefonisk
  • Du og din rådgiver drøfter ønsker og behov og aftaler et rådgivningsmøde.
  • Mødet kan foregå, hvor det passer dig: på telefonen, som webmøde, hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller nærmeste Danica-kontor
  • Inden mødet vil rådgiveren bede dig hente en rapport over dine nuværende pensionsordninger og forsikringer på www.pensionsinfo.dk (login sker med nem-id). Hvis du sender rapporten til rådgiveren inden mødet kan hun eller han forberede sig ud fra din situation – eller I kan gennemgå den sammen på mødet.
  • På mødet gennemgår du og din rådgiver din nuværende situation, dine ønsker og behov; og sammenholder det med pensionsselskabets anbefalinger. Sammen skræddersyer I derefter en ordning, der passer til dig.
Udfyld formularen – så vender vi hurtigt retur.